Notícies i comunicats

05/06/2014

El Gran Circ de Nadal de Gel portarà a Girona artistes de renom internacional

L'activitat, que es farà al pavelló de Fontajau del 25 al 28 de desembre, està impulsada per l'Ajuntament de Girona i els productors del Festival del Circ de Figueres.

Font: Ajuntament de Girona

El Gran Circ de Nadal de Girona sobre Gel completarà l’oferta nadalenca de la ciutat amb una proposta innovadora que “afegirà Girona a la llista de ciutats europees que porten un espectacle d’aquest tipus”, tal com ha afirmat la tinenta d’alcalde i regidora d’Ocupació i Empresa, Marta Madrenas. Del 25 al 28 de desembre, el Pavelló Municipal Girona-Fontajau acollirà una pista per la qual passaran “els millors artistes de circ sobre gel del món”, tal com ha explicat el president de la Circus Arts Foundation i promotor del circ, Genís Matabosch.

Es portaran a terme un total de set sessions en quatre dies per les quals passaran 27 artistes internacionals que oferiran 18 atraccions sobre una gran pista de glaç natural, davant d’un decorat monumental i amb les últimes tecnologies de so, llum i efectes especials, com neu artificial, pluja de bombolles o projeccions sobre gel. “Aquest espectacle no és només una aposta cultural sinó també serveix per afegir un nou relat al nostre Nadal per atraure més visitants a la ciutat i donar-los arguments per quedar-s’hi més dies”, ha remarcat Madrenas.

Les entrades es posaran a la venda a partir d’avui i es podran adquirir a través del web www.circnadalgirona.com. Fins al 31 d’agost, hi haurà una promoció especial amb descompte. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)