Notícies i comunicats

06/06/2014

Ian Sala, Liar Desiré i El Impasible Jack Kirby passen a la segona eliminatòria del Concurs INTRO

Actuaran a la segona eliminatòria el mes de setembre a La Mirona de Salt.

El jurat del Concurs de Música en Viu del Gironès Intro ha seleccionat Liar Desiré, Ian Sala i El Impasible Jack Kirby per passar a la segona eliminatòria del concurs, que tindrà lloc el mes de setembre. Aquestes tres bandes han estat escollides com les millors entre les 8 que el mes de maig han participat a la primera eliminatòria del concurs, celebrada a la sala La Impremta, amb una bona assistència de públic interessat en les bandes emergents gironines.

Les tres bandes escollides, juntament amb els guanyadors dels concursos Salt The Musics, La Bisbal Escena i Joan Trayter de Figueres d’aquest any, actuaran el mes de setembre a La Mirona, a la segona eliminatòria. D’aquesta fase, en sortiran 3 finalistes que actuaran a l’escenari de Sant Fèlix durant les Fires de Girona.

Un dels premis destacats que obtindrà el guanyador serà l’actuació a l’escenari de La Copa durant les Fires de Sant Narcís 2014. Així mateix actuaran a 3 concerts organitzats per les diferents comarques gironines tal i com farà aquest proper estiu el grup guanyador del 2013 (Exèrcit d’Alliberament Musical) que actuarà a les Festes Majors de Figueres, Torroella del Montgrí i Salt.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)