Notícies i comunicats

06/06/2014

Retail coaching , últim tema tractat a l'espai A Girona Emprèn parlem de...

Emprenedors i comerciants participen en una sessió destinada a conèixer estratègies per incrementar les vendes al comerç.

Dimecres 4 de juny el Servei Girona Emprèn va oferir una xerrada per donar a conèixer tècniques de coaching, PNL i neuromarqueting aplicades al comerç, amb la finalitat d’atraure i fidelitzar clients i incrementar vendes i facturació.

A la sessió es van tractar aspectes que influeixen en les vendes, com per exemple la definició i segmentació del client, la política de preus, la diferenciació amb la competència i el valor afegit dels nostres serveis; i es van donar exemples d’estratègies per incrementar el rendiment del negoci.

Amb la xerrada de Francesc Ortega, coach i formador en desenvolupament i competències personals a Reinventat, les persones assistents van prendre consciència de la importància i necessitat de comunicar emocions a la clientela per tal d’influir positivament en el procés de compra.

La propera sessió A Girona Emprèn parlem de... tindrà lloc el dimecres 2 de juliol a partir de les 4. Serà conduïda per Toni Mates, www.a2m.es i tractarà de liderar a través de les emocions.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)