Notícies i comunicats

06/06/2016

L'alcaldessa de Girona vota en la consulta dels pressupostos participats dels barris del 2016

El dissabte al matí es podia votar als centres cívics de la ciutat a través d'un sistema d'urna electrònica.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va votar el passat divendres en la consulta dels pressupostos participats dels barris del 2016. L’alcaldessa va escollir un dels projectes del seu barri, el Mercadal, i va aprofitar per animar “els gironins i gironines a participar en les votacions d’aquest any, si encara no ho han fet”. La consulta es farà fins al proper 12 de juny a través d’un sistema de vot electrònic mitjançant el web www.girona.cat/votabarris

El passat dissabte, va tenir lloc durant tot el matí (de les 10 a les 14 h) la jornada de votació presencial, a través d’una urna electrònica, als vuit centres cívics de la ciutat. En aquests espais (el CC Onyar, el CC Pla de Palau, el CC Barri Vell – Mercadal, el CC Pont Major, el CC Ter, CC Pedret, CC Santa Eugènia i CC Sant Narcís) hi havia personal municipal que assistia a qui ho desitjaven en el procés de votació electrònica.

El divendres passat ja havien votat prop de 1.400 persones, xifra que representa més d’un 1’8% del total de gironins i gironines que podien participar en la consulta aquest any. El barri de Sant Narcís és el que ha tingut més vots fins al moment (220), seguit de Montilivi-La Creueta (196 vots), i el barri de la Pujada de la Torrassa és el que ha obtingut més percentatge de participació fins ara, amb un 7,24%, seguit de Mas Catofa, amb un 6,88%.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)