Notícies i comunicats

06/06/2016

El Girona Gran Fondo instal·larà el "village" als jardins de les Sarraïnes del 9 a l'11 de juny

La competició ciclista començarà demà amb la pujada cronometrada als Àngels.

La tercera edició del Girona Gran Fondo, que comença avui, instal·larà de nou un espai “village” per acompanyar les competicions ciclistes i obrir l’esdeveniment a la ciutadania gironina. Enguany, aquesta zona recreativa s’ubicarà als jardins de davant de les Sarraïnes i estarà obert des del dijous fins al dissabte, de les 9 del matí a les dotze de la nit.

 

Aquest serà el punt de sortida i d’arribada de totes les proves que es duguin a terme durant la setmana, el lloc on es lliuraran els premis i, a més, s’hi faran activitats com una barbacoa al vespre de dijous o una botifarrada el migdia de dissabte. Les proves començaran demà, dia 7 de juny, amb la pujada cronometrada als Àngels (de 10 a 13 h).

 

El dijous es farà la cursa nocturna pel Barri Vell, entre les 20.30 h i les 22 h, amb un tram cronometrat entre el portal de Sobreportes i Sant Domènec. El divendres 10 de juny serà el moment del descens urbà, entre la Torre Gironella i la plaça de l’Oli, de les 16 h a les 20 h i el dissabte es farà l’activitat ciclista estrella: la marxa cicloturista Girona Gran Fondo. La prova començarà a les 9 h des de davant dels Banys Àrabs i es preveu l’arribada cap a les 15 h al Pavelló Municipal Girona-Fontajau.

 

Durant el Girona Gran Fondo es farà una acció de promoció del reconeixement de Girona com a Destinació de Turisme Esportiu (DTE) per a operadors turístics europeus de ciclisme de carretera. Aquesta acció està organitzada per l’Agència Catalana de Turisme i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona i el Patronat Costa Brava Girona.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)