Notícies i comunicats

06/06/2016

Les obres d'urbanització de la Biblioteca Pública Carles Rahola acabaran la setmana vinent

Es tracta d'un espai verd destinat en el qual s'han instal·lat diversos jocs infantils pedagògics.

Font: Ajuntament de Girona

Les obres d’urbanització de l’entorn de la Biblioteca Pública Carles Rahola acabaran la setmana vinent. Tal com preveia el projecte, s’ha creat una gran zona verda que consta d’una superfície d’herba amb arbres, fanals i jocs infantils dispersos. “Estem contents per poder posar ben aviat a disposició de la ciutadania aquest espai verd al barri de l’Eixample, una zona de descans i relaxació amb jocs infantils pedagògics davant d’un equipament que s’ha convertit en poc temps en un pol d’atracció social i cultural a la ciutat”, ha destacat l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.

Aquesta zona verda, juntament amb els passos pavimentats que hi ha davant la biblioteca, afavoreix la connectivitat entre els carrers d’Emili Grahit i d’Oriol Martorell. El regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, ha assenyalat que aquesta obra “culmina la sèrie d’actuacions vinculades amb la nova biblioteca” i s’emmarca “en la línia de crear espais amables a la ciutat perquè en puguin gaudir els gironins i gironines”.

Les actuacions van començar el 15 de febrer i van ser adjudicades a l'empresa Àrids Vilanna per un import de 156.682'90 euros (IVA inclòs). El projecte de l'urbanització de l'espai ha estat redactat per l'equip d'arquitectes SLP Moran - Guerrico, els mateixos que van projectar l'edifici de la biblioteca Carles Rahola. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)