Notícies i comunicats

13/06/2016

Finalitzen les actuacions al vial perimetral de la Devesa incloses en el Pla de xoc del parc

A partir d'avui la ciutadania ja pot fer ús de la plataforma de sauló destinada al passeig i a la pràctica esportiva.

Font: Ajuntament de Girona

Avui han finalitzat les actuacions que s’han dut a terme en els darrers mesos al vial perimetral de la Devesa per convertir part de l’espai en una plataforma de sauló consolidat destinada al passeig i a la pràctica esportiva. Aquesta era una de les intervencions principals previstes en el Pla de xoc del parc, que l’Ajuntament de Girona va presentar l’octubre del 2015.

Les actuacions que han permès instal·lar aquesta superfície de sauló sobre l’asfalt en el tram entre el passeig de la Sardana i el pont de la Barca s’han dut a terme durant dos mesos. Arran de les obres, s’han eliminat 150 aparcaments del vial i només se n’han deixat una vintena per a vehicles de serveis. De la mateixa manera, s’ha restringit el trànsit al parc i, des d’avui, només hi podran circular vehicles de serveis en un únic sentit de circulació.

Amb aquesta actuació a la superfície es permetrà millorar l’accessibilitat del parc i aconseguir un millor ús i gaudi dels vianants d’aquest espai, ja que la consolidació del camí permetrà fer-ne un ús més còmode, inclosos els que tenen mobilitat reduïda. També es recuperarà el contacte i la visió de la ribera del Ter, a més d’aconseguir una millor entrada al parc des de la passera de Fontajau. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)