Notícies i comunicats

15/06/2016

L'Ajuntament de Girona organitza la 4a edició d'Activa't a la Nit

L'activitat es portarà a terme aquest dissabte, dia 18 de juny, de les 19.30 a les 1.30 h, al Complex Esportiu de Palau.

El Complex Esportiu de Palau acollirà aquest dissabte, de les 19.30 h a les 1.30 h, la 4a edició d’Activitat a la Nit. Aquesta és una activitat programada pel Servei Municipal d’Esports i la Secció de Joventut de l’Ajuntament de Girona que pretén donar una nova alternativa d’oci nocturn als joves i en la qual el protagonista és l’esport.

 

En aquesta ocasió, l’activitat es farà en el marc de la festa major del barri del Pla de Palau – Sant Pau i tindrà com a plat fort un torneig de futbol sala amateur que es portarà a terme al mateix Complex Esportiu de Palau. També s’hi habilitarà una zona oberta amb taules de ping-pong.

 

Les activitats seran gratuïtes i només cal inscripció prèvia per al torneig de futbol sala. L’únic requisit és assistir-hi amb roba esportiva i tenir més de 15 anys. Les inscripcions es poden fer a Els Químics Espai Jove, al telèfon 972 417 394 o a través de l’adreça electrònica quimics@ajgirona.cat  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)