Notícies i comunicats

21/06/2016

L'Estació Espai Jove presenta un nou cicle de "Cinema i concerts a la fresca" per aquest estiu

Les projeccions de Relats Salvatges, Les vides de Grace i La Família Bélier i els concerts de Cru! i Matthew McDaid es faran a la zona de les palmeres, just al darrere de L'Estació Espai Jove. L'accés serà gratuït.

Cinema

Relats salvatges
La desigualtat, la injustícia i les demandes del món en què vivim causen estrès i depressió a molta gent. Aquesta és una pel·lícula sobre aquestes persones. Vulnerables davant d’una realitat que de sobte es torna impredictible, els personatges de Relats salvatges travessen la línia que separa la civilització de la barbàrie.

Dimecres 6 de juliol a les 22 h
 

Les vides de Grace (Short Term 12)

Grace treballa com a supervisora en un centre d'acollida per a adolescents en situació de vulnerabilitat. Quan ingressa al centre Jayden, una noia intel•ligent i rebel, Grace descobreix que no pot seguir donant l'esquena als problemes propis que arrossega des de la infància.

Dimecres 13 de juliol a les 22 h
 

La família Bélier

Tots els membres de la família Bélier són sordmuts excepte Paula, que té 16 anys. Ella fa d'intèrpret per als seus pares, especialment pel que fa al funcionament de la granja familiar. Un dia decideix preparar-se per a l'audició del Cor de Radio France, però es tracta d'una elecció que l'obligarà a distanciar-se de la seva família.

Dimecres 20 de juliol a les 22 h
 

Concerts

Cru!

Format a finals de 2012, CRU! és una banda de rock alternatiu influenciat pel so del rock clàssic i la psicodèlia, pel punk, pel so de Seattle, així com també per la música negra i pel pop, entre molts altres corrents. Els components de CRU! són Marta Alemany (veu), Manel Casadevall (guitarra i veu), Sisu Garcia (baix i veu) i Gerard Canadell (bateria).

Dijous 7 de juliol a les 20 h
 

Matthew McDaid

Matthew McDaid és un jove cantautor d'origen irlandès. La seva música s’adreça directa al cor i és balsàmica o punyent, així com el seu directe, elemental, forjat a peu de carrer, amb fred als peus i el cor roent, talment un trobador d’èpoques més senzilles…

Dijous 14 de juliol a les 20 h  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)