Notícies i comunicats

27/06/2016

Finalitza l'arranjament del camí del Calvari i del camí a Mas Terrats

S'ha treballat per millorar els accessos als veïns de la zona, ubicada entre les Pedreres i la Font de la Pólvora, i adequar l'espai en cas de possibles emergències.

La setmana passada es va acabar l’arranjament del camí del Calvari i del camí a Mas Terrats, ubicats entre les Pedreres i la Font de la Pólvora. L’Ajuntament de Girona havia impulsat dies enrere el manteniment d’aquesta zona amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat dels veïns de la zona i d’adequar aquests espais davant de possibles necessitats de pas de vehicles de serveis en situacions d’emergència com incendis. 

El regidor de Paisatge i Hàbitat Urbà de l’Ajuntament de Girona, Narcís Sastre, ha destacat que amb aquesta acció “es continua donant compliment a totes les actuacions que vam acordar amb els Bombers per prevenir el risc d’incendi i, d’aquesta manera, hem arribat a l’estiu amb la major part de les tasques fetes i, amb les que resten, amb previsió d’execució properament”. 

En aquests dos espais s’ha arranjat el paviment natural dels camins, posant grava on hi havia terrenys argilosos i compactant el terra i creant trencaaigües en trams en pendents per evitar que l’aigua malmeti el sòl, entre altres actuacions. A més, a la zona del camí del Calvari, s’ha completat aquesta acció amb el desbrossament dels camins, iniciativa ja prevista dins la proposta de manteniment del sector ja que és part de l’Anella Verda de Girona.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)