Notícies i comunicats

23/06/2016

Ja estan disponibles les entrades pel II Congrés Internacional de Llum i Mapping

un espai de diàleg i reflexió on conèixer el talent dels artistes i descobrir les darreres innovacions que enguany acull el CaixaFòrum Girona.

Ja estan disponibles les entrades pel II Congrés Internacional de Llum i Mapping, un espai de diàleg i reflexió on conèixer el talent dels artistes i descobrir les darreres innovacions que enguany acull el CaixaFòrum Girona.

Entre les ponents que realitzaran les diferents conferències, taules rodones i tallers, es troben Joanie Lemercier, fundador del prestigiós col·lectiu AntiVJ, l’artista visual Pablo Valbuena, i el cofundador de The Macula i del festival Signal Amar Mulabegovic entre molts altres professionals. Molt aviat posarem a la vostra disposició el programa definitiu del Congrés.

Podeu veure les conferències que es duran a terme a través d'aquest enllaç.

Enguany, el congrés comptarà amb diferents workshops formatius, entre els quals:

WORKSHOPS

INICIACIÓ AL MAPPING MODULAR + IMPRESSIÓ 3D
El video Mapping és una de les tècniques de creació audiovisual digital més noves, basada en ajustar de manera precisa la imatge de vídeo a un objecte, superfície o volum. Dins d'aquesta tècnica, la més coneguda i demandada és la del Mapping Building o Mapping Arquitectònic. En aquest taller superarem el nivell inicial i investigarem en càmara mapping, multipantalla, stage design i impressió 3D.
Més informació

EL FUTUR DEL MAPPING ÉS L’ESTEREOSCÒPIA I VR 360
L’equip d’Onionlab t’ensenyarà la tècnica per crear increïbles efectes estereoscòpics per treballar en mapping i en contingut de grafismes en moviment. També aprendrem a com crear vídeos VR per reproduir a Youtube o a Google Cardboard.
Més informació

DISSENYA UNA LLUM AMB RHINO 3D
En aquest taller podreu aprendre les diferents tècniques de disseny per crear i modelar una làmpada lluminosa treballant amb les potens eines de disseny 3D, Rhino 3D, tableta gràfica Wacom, controlador 3Dconnexion i impresora 3D Felix. El taller proveeix una metodología simple per crear i millorar els dissenys 3D, mostrant el fluxe de treball de disseny i fabricació digital. Es revisaran principis de disseny i tecniques de modelat 3D per implementar-les correctament.
Més informació

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)