Notícies i comunicats

29/06/2016

Sessió informativa sobre ENCOSI-EYE a Girona Emprèn

Programa d'intercanvis internacionals per a persones emprenedores i empreses ja creades.

El 12 de juliol Girona Emprèn acull una sessió informativa sobre el programa ENCOSI-EYE que fomenta els intercanvis internacionals entre persones emprenedores novelles i persones empresàries experimentades que dirigeixen petites empreses a Europa.

Les persones que tenen un projecte emprenedor poden aconseguir una estada becada per la UE en una empresa europea, per testejar la teva idea empresarial, aprendre i intercanviar models i projectes amb altres empresaris experimentats. Per altra banda, les persones que ja tenen una empresa creada poden aconseguir nombrosos avantatges des de possibilitat de desenvolupar noves línies de negoci fins a obrir nous mercats a Europa, nous socis, noves tecnologies, etc.

Es tracta d’una sessió gratuïta a càrrec de Calidoscopi (http://calidoscoop.coop/), organització intermediària del programa EYE (www.erasmus-entrepreneurs.eu/)

Les places són limitades. Cal inscripció prèvia que es pot fer a través del formulari web. Igualment, per a poder assistir cal formalitzar la inscripció.


Més informació i inscripcions:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat
www.girona.cat/ca/gironaempren  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)