Notícies i comunicats

30/06/2016

L'Ajuntament fa un acte de reconeixement a les millors notes de 4t d'ESO

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, presidirà avui la recepció a les 19 h al Saló de Plens.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, rebran aquesta tarda (19 h) els alumnes dels centres educatius de la ciutat que han obtingut la millor nota de 4t d’ESO. L’acte de reconeixement, que es farà al Saló de Plens de l’Ajuntament de Girona, comptarà amb la presència de 15 nois i noies que acaben de fer l’últim curs d’educació secundària obligatòria a la ciutat. Amb aquesta iniciativa, que ja fa 7 anys que es porta a terme, es vol agrair als alumnes l’esforç i la constància en els seus estudis i fer extensiu aquest agraïment als seus tutors i tutores.

Com a novetat i amb intenció de dotar del valor que correspon a la formació professional i ocupacional, l’Ajuntament de Girona reconeixerà també l’alumnat que hagi obtingut la millor nota dels cicles formatius de grau mitjà, de Selectivitat i Batxillerat, el proper 5 de juliol, també a les 19 h, de la tarda al Saló de Descans del Teatre Municipal.

Els alumnes als quals se’ls farà el reconeixement aquesta tarda són: Guillermo Ruiz (Escola Bell-lloc del Pla), Pol Valero (Escola La Salle), Júlia Blancafort (Escola Les Alzines), Laia Trasserra (Escola Maristes), Arnau Sabater (Escola Montessori), Carla Viñola (Escola Vedruna), Lorena Ema i Gisela Nadal (FEDAC Sant Narcís), Clàudia València (Institut Carles Rahola), Júlia Jié (Institut Jaume Vicens Vives), Marta Soler (Institut Montilivi), Antoni Brunet (Institut Narcís Xifra), Valerie Georgette Katimi (Institut Santa Eugènia), Carla Massonis (Institut Sobrequés) i Yeva Yeremeychuk (Montjuïc Girona International School).

En el marc d’aquest acte, el jove Marc Prat Garcia, campió del món de Trial, s’adreçarà als alumnes reconeguts amb un parlament per exposar la seva experiència. A continuació hi haurà una actuació musical, amb una interpretació de diverses peces amb flautes, a càrrec de les alumnes de l’Escola Municipal de Música. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)