Notícies i comunicats

12/05/2017

L'Associació de Voluntariat de Protecció Civil de Girona oferirà uns servei d'atenció especial als veïns del Barri Vell per Girona, Temps de Flors

Diversos voluntaris de l'entitat estaran a la placeta del Correu Vell i a la zona inicial de la pujada de Sant Feliu per facilitar el pas i acompanyar les persones que ho requereixin fins als seus domicilis.

L’Associació de Voluntariat de Protecció Civil de Girona oferirà un servei d’atenció especial per als veïns i veïnes del Barri Vell durant el Girona, Temps de Flors. Durant els dies de més afluència de visitants del festival, com els caps de setmana, diversos voluntaris de l’entitat s’ubicaran en dos punts per acompanyar els veïns que ho requereixin: a la placeta del Correu Vell i a la zona inicial de la pujada de Sant Feliu.

 

Amb aquesta iniciativa, impulsada des de l’Ajuntament de Girona, s’oferirà un servei per facilitar el pas i acompanyar les persones que ho demanin fins als seus domicilis, ubicats en els punts del Barri Vell on aquests dies es preveuen més aglomeracions de gent.
 

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)