Notícies i comunicats

21/05/2018

L'Ajuntament de Girona edita el llibre fotogràfic de la 63a edició de Girona, Temps de Flors

La publicació es podrà comprar a partir d'avui a l'Oficina de Turisme de la Rambla.

L’Ajuntament de Girona ha editat aquest any el llibre fotogràfic de la 63a edició de Girona, Temps de Flors. La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes; la coordinadora del projecte, Lara Pujol, i el director general de Cafès Cornellà, Pere Cornellà, han participat aquesta tarda a la presentació del llibre, que s’ha fet al Centre Cultural La Mercè. 

“Aquest llibre reconeix i posa en valor el treball de les més de 1.000 persones voluntàries que a cada edició participen a Girona, Temps de Flors”, ha explicat la regidora Glòria Plana Yanes. La publicació recull en 200 pàgines fotografies d’alta qualitat dels muntatges i un text explicatiu de cada projecte en català, castellà i anglès. 

La dissenyadora gironina Lara Pujol és la coordinadora del projecte i autora del disseny i d’algunes de les fotografies del llibre. Els fotògrafs Joan Altés i Job Vermeulen completen la relació de fotògrafs que participen al llibre. El projecte va néixer el 2013 i des de llavors s’han exhaurit els exemplars que s’han editat cada any. 

El llibre fotogràfic de la 63a edició de Girona, Temps de Flors es pot comprar des d’avui mateix a l’Oficina de Turisme de la rambla de la Llibertat. 

L’Ajuntament de Girona és l’editor del llibre i hi donen suport Cafès Cornellà, CCALGIR SL, l’Associació d’Amics de la Girona Antiga i l’Associació d’Amics de les Flors.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)