Notícies i comunicats

10/05/2019

Un total de 20 establiments participaran en la setena edició de "Flors de nit"

La iniciativa gastronòmica i d'oci nocturn començarà demà i s'allargarà fins al 19 de maig, coincidint amb Girona, Temps de Flors.

Girona, Temps de Flors comptarà per setè any consecutiu amb la iniciativa gastronòmica i d’oci nocturn “Flors de Nit”. La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local, Turisme i Ocupació de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes; el president de l’Associació de Bars, Restaurants i Oci del Barri Vell de Girona, Josep Maria Oliveras, i el vicepresident de l’Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci de Girona i Província Benjee Lozano, han presentat aquest matí la proposta d’enguany.

Un total de 20 establiments de la ciutat participaran a “Flors de Nit” i oferiran especialitats amb flors com còctels, tapes, menús, i dolços, entre altres, a partir de les 20 h del vespre durant els dies de Girona, Temps de Flors, de l’11 al 19 de maig. Els establiments participants són els següents: Bar Sant Fèlix, Casino Girona, Catalano Taverna, Cu-Cut, El Mimolet i la seva terrassa, El Pati del Rabí, El Secret Girona, L'Argadà, La Bohème, La Malandrina, La Poma, Lapsus Cafè, Lux, One, Gatzara, Platea, Restaurant Fils, Restaurant/Cóctels River,Tasca Gallega Esconxuro, Va de Brasa.

“Flors de Nit” és una iniciativa que va néixer ara fa set anys amb la voluntat d’allargar l’estada a la ciutat dels visitants de Girona, Temps de Flors i està impulsada per la FECASARM, conjuntament amb les seves associacions membres a Girona, l’Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci de Girona i Província i l’Associació de Bars, Restaurants i Oci del Barri Vell.

FOTO:  D’esquerra a dreta: Josep Maria Oliveras, la regidora Glòria Plana Yanes i Benjee Lozano. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)