Notícies i comunicats

10/09/2019

Un concert de Gaspar donarà el tret de sortida de la 29a edició del Mostrar't de L'Estació Espai Jove aquest dijous

Ferran Puig, Rose Without Thorns i Alicia Bullich són els artistes que exhibiran la seva obra en la programació d'exposicions de l'equipament juvenil aquesta tardor.

Aquest dijous, dia 12 de setembre, a les 20 h, s’inaugurarà la 29a edició del Mostrar’t de L’Estació Espai Jove. Un concert del músic gironí Gaspar servirà per donar el tret de sortida a una nova temporada d’exposicions a l’equipament juvenil aquesta tardor.

Gaspar s’ha convertit, amb tan sols dos treballs —el seu EP If You Feel Something i el seu flamant nou àlbum Gaspar—, en una de les referències del R&B i el soul del nostre país. Els seus senzills han sonat en ràdios especialitzades de mig món i en directe mescla l’energia i l’elegància del soul clàssic amb la frescor del hip-hop.

En el marc de l’acte de dijous, es podran veure també alguns tastets de les mostres que s’exhibiran a L’Estació aquesta tardor. La programació d’enguany inclou l’exposició de pintura “Fer parlar la natura”, de Ferran Puig, que es podrà veure del 16 de setembre al 18 d’octubre; l’exposició d’il•lustració “The art of knowing how to see us”, de Rose Without Thorns, que es podrà visitar del 21 d’octubre al 22 de novembre, i l’exposició de fotografia “Efímer”, d’Alicia Bullich, que s’exhibirà a L’Estació del 25 de novembre al 27 de desembre.

Mostrar’t és un projecte que va néixer el 2007 amb l’objectiu de donar un impuls als joves creadors d’arts plàstiques de la ciutat i rodalia. Més d’un centenar d’artistes en les disciplines de fotografia, il·lustració, pintura, escultura, còmic, etc. han omplert de significat les parets de L’Estació tots aquests anys. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)