Notícies i comunicats

04/10/2018

Els treballs de manteniment al llac del parc del Migdia permetran millorar les condicions de les herbes dels marges

Les actuacions es faran la setmana que ve i posposaran la data de reomplerta de l'estany.

Aprofitant els treballs de manteniment al llac artificial del parc del Migdia, l’Ajuntament de Girona farà les actuacions pertinents per millorar les condicions de les herbes dels marges que hi ha entre l’estany i els edificis que donen al parc. Està previst que aquestes tasques de jardineria es portin a terme a principis de la setmana que ve, ja que cal que l’estany estigui completament buit per fer-les.

L’actuació, que portaran a terme les brigades municipals, consisteix en posar una malla antigerminant per tot el marge i posar-hi grava per així evitar la proliferació de males herbes. Aquestes actuacions posposaran la reomplerta del llac, prevista per dilluns dia 8 d’octubre, fins a finals de la setmana que ve.

El llac artificial del parc del Migdia es va començar a buidar el 24 de setembre en el marc de les actuacions de manteniment anual que s’hi porten a terme. L’estany, amb una capacitat de 3.500 metres cúbics d’aigua, es reomplirà amb aigua provinent del pou del nivell freàtic.

“Des del govern tenim una cura especial dels parcs i jardins de la ciutat, perquè són les principals zones d’oci i esbarjo de les famílies gironines. Per això és prioritari que tinguin un bon aspecte i estat de conservació, perquè siguin espais amables que convidin a acostar-s’hi. El parc del Migdia és un dels principals pulmons de la ciutat, per això aprofitem les tasques de manteniment per millorar l’espai en tot allò que puguem”, ha ressaltat l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)