Notícies i comunicats

23/01/2018

L'Ajuntament de Girona arranja les voreres del carrer de Joan Maragall

S'actuarà en el tram comprès entre la ronda de Sant Antoni Maria Claret i la Gran Via de Jaume I.

L’Ajuntament de Girona va començar ahir les obres de millora de les voreres del carrer de Joan Maragall. Concretament, les actuacions se centren en el tram del carrer comprès entre la ronda de Sant Antoni Maria Claret i la Gran Via de Jaume I i inclouen també un petit tram de la ronda de Sant Antoni Maria Claret. Està previst que el termini d’execució de les tasques sigui d’un mes.

 

Es tracta d’una actuació d’arranjament i manteniment del paviment de les voreres del carrer. Les obres consistiran en extreure els panots de les dues voreres i repavimentar-les amb panot de graveta de riu. Aprofitant les tasques, es desplaçarà al pas de vianants de la cruïlla dels carrers de Joan Maragall amb Sant Antoni Maria Claret amb l’objectiu de compactar l’espai i facilitar el pas natural dels vianants.

 

“És una actuació que permetrà fer més amable la connectivitat en un punt central de l’eix comercial de la ciutat de Girona, amb una alta densitat de pas. Tot i que es tracta d’una tasca de manteniment del paviment de les voreres ordinària, no per això és menys important ja que contribueix a la millora del benestar comú a la ciutat”, va remarcar l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, que va visitar les obres acompanyada del regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà.

 

Les obres s’han adjudicat a Construccions Quart per 41.805, 42 euros (IVA inclòs).

 

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)