Notícies i comunicats

22/01/2016

Unes 350 persones participen en la 5a edició de la Cursa i Marxa Popular de la Policia Municipal

Les aportacions econòmiques solidàries dels corredors es destinaran a l'Associació Catalana de la Síndrome de Rett.

Ahir al matí va tenir lloc la cinquena edició de la Cursa i Marxa Popular de la Policia Municipal – Memorial Javi Hernández. La prova va comptar amb la participació d’unes 350 persones, dividides en les que participaven a la marxa, que va començar a les 9.30 h, i les que corrien la cursa, que va començar a les 10 h. A l’acte de lliurament de premis hi van assistir l’alcaldessa en funcions de Girona, Isabel Muradàs; el regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà; el representant territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols, i l’intendent de la Policia Municipal, Josep Palouzié.

El punt de sortida i arribada ha estat, un any més, el parc de les Ribes del Ter. Els corredors van recórrer la Devesa i la llera del riu durant 5’3 km -en el cas de la marxa- i 7’7 km –en el cas de la cursa-, respectivament. Tal com ve sent habitual en les darreres edicions, també n’han format part una cinquantena de corredors acompanyats de les seves mascotes.

El tinent d’alcalde i regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, va remarcar que “a través del reconeixement i l’homenatge a la figura del company Javi Hernández”, la cursa “representa els valors fundacionals de la Policia Municipal, entre els quals destaca la solidaritat”. Per aquest motiu, a través d’aquesta proposta cada any es dóna suport a una fundació o associació sense ànim de lucre. En aquesta edició, s’han recollit 810 euros com a aportacions econòmiques solidàries de les persones participants i de l’organització, que es destinaran íntegrament a l’Associació Catalana de la Síndrome de Rett, una entitat que té com a objectiu fomentar la investigació d’aquesta malaltia rara que afecta el desenvolupament neurològic de les nenes per poder arribar a un diagnòstic i tractament adequats.


 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)