Notícies i comunicats

23/12/2015

El Fòrum Gastronòmic tornarà a Girona el 2017

L'Ajuntament de Girona i el Fòrum Gastronòmic han renovat aquesta tarda l'acord de col·laboració.

Font: Ajuntament de Girona

Aquesta tarda l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i el codirector del Fòrum Gastronòmic, Pep Palau, han renovat l’acord de col·laboració entre l’Ajuntament de Girona i el Fòrum Gastronòmic que permetrà que l’esdeveniment torni a celebrar-se a la ciutat el 2017.

Tant l’alcalde com el codirector del Fòrum han destacat la importància d’aquest esdeveniment per a la ciutat i també per a la gastronomia, posant èmfasi en el paper que juga aquesta iniciativa com a motor econòmic de la ciutat i del país.

La passada edició del Fòrum Gastronòmic Girona es va tancar el 17 de novembre d’aquest any. Durant tres dies, 24.000 visitants van passar pel Palau de Fires i el Palau de Congressos de Girona. El Fòrum va comptar amb 15.000 m2 de fira i 160 expositors que van representar més de 500 marques. El programa d’activitats va incloure 86 sessions de cuina en directe a càrrec de 62 ponents.

Actualment, Fòrum Gastronòmic compta amb tres seus: Girona, Barcelona i la Corunya. La propera edició serà a Barcelona on, un cop més, el Fòrum se celebrarà simultàniament amb Hostelco en el marc de la Barcelona Hosting Week. Serà del 23 al 26 d’octubre de 2016 al recinte Gran Via de Fira de Barcelona.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)