Notícies i comunicats

21/01/2016

La Policia Municipal retorna 14.000 euros al seu propietari gràcies a l'acció d'un treballador de les brigades municipals

Els bitllets, juntament amb altres objectes personals, estaven en un maletí al terra d'un carrer del Polígon Industrial de Mas Xirgu.

La Policia Municipal de Girona ha pogut retornar 14.000 euros al seu propietari, que els havia perdut, gràcies a l’acció d’un treballador de les brigades municipals de l’Ajuntament de Girona. Els fets van tenir lloc dijous passat, dia 14 de gener, al matí, quan aquesta persona va trobar un maletí al terra d’un carrer del Polígon Industrial de Mas Xirgu i, en veure que a dins hi havia una quantitat econòmica important, el va portar a la unitat d’objectes perduts de la Policia Municipal.

 

Els agents de la unitat van poder constatar com, a dins de la bossa, hi havia dos sobres amb un total de 14.276’87 euros, entre altres objectes personals. Entre aquests objectes, hi havia un document que va permetre als agents localitzar el propietari del maletí i, un cop fetes les gestions pertinents, aquesta persona va poder recollir la bossa que havia extraviat a les dependències municipals.

 

El tinent d’alcalde i regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, ha volgut agrair “l’acció de bona fe i la col·laboració d’aquest ciutadà amb la Policia Municipal” i ha remarcat que accions com aquesta “reforcen els valors de la nostra societat i el nostre sentiment de comunitat”.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)