Notícies i comunicats

28/01/2016

Del 4 al 6 de febrer tindrà lloc la vuitena edició d'Acoustic Vell

Torna al Centre Cívic Barri Vell-Mercadal a més de tot un cartell d'artistes que en convidem a venir a visitar.

Acústic Vell és un espai de trobada cultural obert al barri i totalment gratuït per gaudir d’artistes emergents que d’una forma o una altre tenen relació amb el Barri Vell perquè hi viuen o perquè en algun moment s’han implicat en la vida cultural del barri. Així doncs, és amb la participació dels artistes amateurs del barri vell i amb el públic en general que es durà a terme un festival proper, creatiu i acollidor.

Pretenem donar a conèixer el nostre patrimoni humà a través de les seves creacions, les seves propostes i els treballs artístics que realitzen. Entenem l’art i la cultura com elements que integren i cohesionen el barri. Tenim la oportunitat a través de l’art de vincular, posar en relació part del teixit social i cultural del barri, de posar en coneixement que el barri vell és història, és patrimoni, és cultura i també és barri.

Del 4 al 6 de febrer tindrà lloc la vuitena edició d’Acoustic Vell, amb la novetat del Barri Micro Obert (poesia), a més de tot un cartell d’artistes que en convidem a venir a visitar.

Organitza: Associació Màgic Room
Col·labora: Ajuntament de Girona i Centre Cívic Barri Vell-Mercadal  

Ens pots trobar al facebook

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)