Notícies i comunicats

28/01/2016

"Girona, Temps de Flors" serà present al Museu del Cinema durant el Girona 10

Un muntatge floral i una mostra fotogràfica traslladarà els visitants a l'essència de la pròxima edició del festival.

La 61a edició de “Girona, Temps de Flors” serà present al cinquè Girona 10 amb una intervenció floral al Museu del Cinema. En concret, hi haurà un muntatge amb flors a la façana del museu, elaborat per l’artista Mercè Martí, i una mostra d’imatges de la fotògrafa Mariona Otero. L’objectiu de la iniciativa es donar a conèixer als visitants el festival i els esdeveniments que tenen lloc a la ciutat al llarg de l’any.

 

L’obra de l’artista Mercè Martí, col·laboradora habitual de l’exposició, és un projecte inspirat en el món del cinema, combinant flors de tonalitats de colors vermell i negre amb fotografies de pel·lícules en blanc i negre. En el marc de “Girona, Temps de Flors”, els seus treballs s’han pogut contemplar en llocs tan emblemàtics com el claustre de la Catedral o la capella de Sant Nicolau, on l’any passat va elaborar un projecte per celebrar el 60è aniversari del festival.

 

Per complementar l’obra floral, al vestíbul del Museu es podrà gaudir durant aquest cap de setmana d’una mostra fotogràfica d’una altra de les voluntàries que col·labora habitualment amb “Girona, Temps de Flors”: la fotògrafa i artista Mariona Otero. La gironina, resident a Londres, acostuma a incloure en els seus projectes elements de contemporaneïtat i xarxes socials.

 

El Museu del Cinema farà jornada de portes obertes i accés gratuït tant dissabte (de 10 a 20 h) com diumenge (de 10 a 19 h).
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)