Notícies i comunicats

04/02/2016

L'Ajuntament de Girona lliura a la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer la recaptació solidària de la Cursa de Sant Silvestre

L'entitat destinarà l'import, un total de 1.700 euros, a la campanya "Nassos contra el càncer".

Font: Ajuntament de Girona

L’alcalde de Girona, Albert Ballesta, acompanyat de la tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, ha lliurat aquesta tarda a la gerent de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC), Clara Rosàs, un xec amb l’import recaptat durant la darrera edició de la Cursa de Sant Silvestre de Girona. En total es van aconseguir 1.700 euros provinents de l’euro solidari de les inscripcions dels participants a la prova.

A l’acte de lliurament del taló, que s’ha dut a terme avui, 4 de febrer, amb motiu del Dia Internacional contra el Càncer, hi ha assistit també la presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer, i el president del Club Atletisme Girona -associació coorganitzadora de la Sant Silvestre-, Xavier Avellana.

El 2015 va ser el segon any en què la Cursa de Sant Silvestre de Girona es va sumar a la campanya solidària “Nassos contra el càncer” de la FECEC, entitat que té com a objectiu recaptar fons per dedicar-los a la lluita contra el càncer i promoure estils de vida saludables. En aquesta darrera edició de la prova, celebrada el 31 de desembre, un euro de cadascuna de les inscripcions -1.700 en total, que era la xifra màxima de participants prevista- es va destinar a la campanya.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)