Notícies i comunicats

09/02/2016

Detingut com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força a l'interior de vehicles

El presumpte autor va trencar els vidre de les finestres de dos vehicles estacionats per poder-hi robar.

Divendres passat, 5 de febrer, la Policia Municipal va detenir Borys Alonso Z.S, veí de Salt, de 27 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a l’interior de vehicles. Els fets van passar al voltant de quarts de nou del matí quan la Central de Comandament del 092 va rebre una trucada d’un ciutadà que alertava que un home estava donant puntades de peu i cops als vehicles estacionats a la zona de Pedret.

Quan va arribar la patrulla, van ser alertats per uns ciutadans que senyalaven un vehicle Ford Galaxy estacionat amb el vidre trencat, a l’interior del qual hi havia un home i van poder comprovar que, efectivament, tenia el vidre de la finestra de l’acompanyant trencat i que a dins hi havia assegut un home als seients del darrere.

Després d’identificar el presumpte lladre, van trobar uns metres més avall del lloc una furgoneta Nissan Vanette amb el vidre de la finestra trencat i tot l’interior remenat. Els agents van poder comprovar que els vidres dels dos vehicles havien estat trencats amb rajoles de la vorera.

Després de fer diverses gestions i un cop parlat amb els propietaris dels vehicles danyats, els agents van detenir Borys Alonso Z.S., del qual consten altres detencions, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a l’interior de vehicle.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)