Notícies i comunicats

31/08/2018

Aules d'informàtica de la Xarxa de Centres Cívics d'octubre a desembre de 2018

Inscripcions a partir del 17 de setembre de 2018

EINES BÀSIQUES D’INFORMÀTICA: Cursos d’introducció a internet, correu electrònic i tractament de textos. Breus nocions de com moure’s per la xarxa. Internet i la primera navegació: pàgines web i recursos multimèdia, navegació, enllaços i el correu electrònic.

EL MÒBIL I LES SEVES APLICACIONS: Curs per aprendre a utilitzar els telèfons mòbils i les seves diferents aplicacions ( APPs). Caldrà que cada alumne porti el seu telèfon mòbil i el cable i/o carregador.

CONEIXEM EL GOOGLE! : El Google, és el motor de cerca actual internet més gran i usat. Ofereix una forma ràpida i senzilla de trobar informació en la web. Encara que el cercador és el seu servei més conegut, Google compta amb una sèrie de serveis addicionals que us anirem explicant en aquest curs.

FUNCIONS BÀSIQUES DEL TELÈFON MÒBIL: Curs per aprendre a utilitzar els telèfons mòbils per a treure-li un millor rendiment.

Monogràfics

XARXES SOCIALS QUINES SÓN I COM UTILITZAR LES: Curs per conèixer l’entorn de les xarxes socials i les seves eines bàsiques per a poder-les utilitzar.

NOVES TECNOLOGIES 2.0‐ COMPRES PER INTERNET: Curs per conèixer diferents plataformes i el seu funcionament per a fer compres on-line.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)