Notícies i comunicats

25/05/2018

Comunicat amb relació a la tinenta d'alcaldia Isabel Muradàs

Un cop coneguda la notícia de la citació com a investigada d’Isabel Muradàs per part de l’Audiència Nacional, l’equip de govern de l’Ajuntament de Girona integrat pels 10 regidors del grup de CiU, informa:

  • Mantenim la confiança en la innocència de la tinent d’alcaldia Isabel Muradàs respecte els càrrecs pels quals se la investiga.
  • Demanem respecte cap a la seva persona. El procés judicial es troba en una fase molt inicial, tot just en el moment de diligències prèvies del procediment d’instrucció, i per tant demanem respecte a la seva presumpció d’innocència.
  • Volem posar en valor la tasca d’Isabel Muradàs a l’Ajuntament de Girona, sent part essencial en el desenvolupament d’un projecte de ciutat compartit amb l’equip de govern. Els bons resultats de la seva feina al capdavant de les regidories d’Educació i Esports són innegables.
  • Precisament per no perjudicar aquest projecte, Isabel Muradàs ha posat el seu càrrec a disposició de l’alcaldessa, manifestant també la seva voluntat de concentrar els esforços en la defensa de la seva honorabilitat en el procés judicial que s’ha engegat.
  • L’alcaldessa agraeix aquest gest, a l’espera de prendre una decisió definitiva al respecte en els propers dies.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)