Notícies i comunicats

14/08/2018

La Policia Municipal de Girona deté una persona com a presumpta autora d'un robatori amb força

El jove havia entrat en un centre escolar de la ciutat i els agents el van enxampar mentre fugia.

La Policia Municipal de Girona va detenir, la matinada del divendres 10 d’agost, Iussifu KJ, de 18 anys i veí de Girona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

Prop de les 2 h, la Central de Comandament de la Policia Municipal de Girona va rebre una trucada d’un ciutadà que alertava que uns nois havien saltat la tanca de l’Escola Migdia i que estaven a l’interior de l’edifici municipal.

Immediatament, dues patrulles de la Policia Municipal de Girona van respondre al comunicat i es van dirigir al lloc dels fets. En arribar, un agent va saltar la tanca ja que se sentien fresses a l’interior.

En aquell moment, els agents que encara estaven a l’exterior van veure com dos nois sortien de dins de l’equipament i s’escapaven. Tot seguit, els agents van poder interceptar un dels nois, que una vegada identificat va resultar ser Iussifu KJ.

Mentrestant, l’agent que estava a l’interior de l’edifici va corroborar que, per accedir a l’interior d’una sala, els presumptes autors dels fets havien trencat un vidre i una persiana i que havien forçat una porta que els donava accés a la resta del centre educatiu. Cal destacar que els presumptes autors no van poder sostreure res gràcies a la intervenció ràpida de la policia.

Per aquests motius, els agents van detenir Iussifu KJ com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)