Notícies i comunicats

29/08/2018

L'Estació Espai Jove consolida l'espai d'estudi assistit per a estudiants de batxillerat durant l'estiu

Aquests mesos de juliol i agost han passat pel centre una cinquantena d'alumnes de diferents instituts de secundària de la ciutat.

L’Estació Espai Jove tanca demà l’espai d’estudi assistit per a estudiants de batxillerat d’aquest estiu amb bones dades de participació. La iniciativa està consolidada entre els joves de la ciutat i aquests mesos de juliol i agost han passat pel centre jove una cinquantena d’alumnes de diferents instituts de secundària de la ciutat.

Un dels principals objectius de l’Estació Espai Jove és donar eines al jovent per afrontar amb garanties aquells moments en què han de prendre decisions transcendents per al seu futur. En aquest sentit, l’espai d’estudi assistit ha estat dissenyat per afavorir la formació personal dels joves centrada en les actituds, els hàbits i les habilitats personals. Tot l’alumnat que hi ha participat també s’ha beneficiat d’altres recursos que ofereix l’espai jove com el servei de sol•licitud de beques d’estudis, el servei de suport per a fer treballs de recerca o el servei d’orientació formativa.

Per a aquest pròxim curs escolar L’Estació Espai Jove mantindrà l’aposta per donar suport als estudiants que preparen el seu pas a la universitat o a cicles formatius de grau superior amb l’objectiu de donar-los facilitats per tenir èxit en els seus estudis i en la seva presa de decisions.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)