Notícies i comunicats

14/09/2018

La 5a Cursa de la Dona es marca com a objectiu arribar a les 7.000 participants

Una de les principals novetats d'enguany és que es canvia l'inici del recorregut i es passarà per l'avinguda de Josep Tarradellas i la rambla de Xavier Cugat.

La 5a Cursa de la Dona tornarà a Girona el diumenge 7 d’octubre. L’Ajuntament de Girona i el Club Esportiu Esports Parra, organitzadors de la prova, s’han marcat com a objectiu arribar a les 7.000 participants, una xifra que supera en 500 persones les corredores que en van formar part l’any passat.

“Dins del programa de foment de l’esport femení a la ciutat, la Cursa de la Dona és una de les activitats més esperades del calendari de curses anuals i per les quals hem apostat des del començament”, ha destacat el regidor d’Educació i Esports, Josep Pujols, en la presentació de l’activitat aquest matí. El president del Club Esportiu Esports Parra, Antonio Parra, i el president del Club Atletisme Girona –col·laborador de la cursa des de la primera edició-, Xavier Avellana, també han participat a l’acte.

Una de les principals novetats d’enguany és el canvi en l’inici del recorregut de la cursa, que tindrà una mica més de 5 km de distància. El tret de sortida es farà igualment al passeig de la Sardana de la Devesa però en lloc de desviar-se pel vial perimetral del parc la cursa seguirà cap a l’avinguda de Josep Tarradellas i la rambla de Xavier Cugat. La resta del recorregut es mantindrà respecte a les darreres edicions.

Coincidint amb l’any de la Capitalitat del Bàsquet Femení, la Federació Catalana de Bàsquet participarà en la Cursa de la Dona d’aquest any oferint inscripcions gratuïtes a les esportistes amb llicència federatives i descomptes per a les inscripcions de les familiars de les esportistes.

Com cada any, es fan entrenaments previs gratuïts per preparar la cursa i el dia 6 d’octubre, dia abans de la prova, es farà la Fira de la Corredora, de 17 a 20 h, a la plaça de Salvador Espriu.

Les inscripcions per participar a la 5a Cursa de la Dona es podran fer fins al 3 d’octubre o fins que s’arribi a les 7.000 inscrites. A més, fins al 23 de setembre es podran fer al preu reduït de 9 euros (després 11 euros). Un euro de cada inscripció es destinarà a finalitats solidàries i s’invertirà en l’IDIBGI, l’Associació Guapes i Valentes –de la Fundació Oncolliga- i la Fundació Els Joncs. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)