Notícies i comunicats

15/02/2018

L'Ajuntament de Girona lliura els premis del concurs d'Instagram #Viulallum 2017–18

Les guanyadores són Núria Gabernet, Rocío Ruíz i Natàlia Arqués.

Font: Ajuntament de Girona

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, juntament amb la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament, Glòria Plana Yanes, ha lliurat aquesta tarda els guardons del concurs de fotografia a través d’Instagram #Viulallum, celebrat amb motiu de les festes de Nadal 2017-18. Les guanyadores d’aquesta darrera edició han estat Núria Gabernet (@nugadi), que s’ha endut el premi a la millor foto original; Rocío Ruíz (@rsweetmode), per la millor imatge de retrat, i Natàlia Arqués (@narques7), per la millor imatge de la Cavalcada de Reis de Girona 2018.

El premi en totes les categories és la inclusió de la fotografia guanyadora al llibret de la programació de Nadal 2018-19 de l’Ajuntament de Girona. A més, els premis a la millor foto original i a la millor de retrat podran gaudir d’una entrada doble per a un espectacle de la programació del primer semestre 2018 de l’Auditori de Girona, i d’una entrada doble també per a un espectacle de la programació del primer semestre 2018 al Teatre Municipal de Girona, respectivament.

La primera edició d’aquest concurs a través de la xarxa va ser l'any 2012 amb la intenció de dinamitzar i promoure el Nadal i les activitats nadalenques a la ciutat, així com fomentar la participació de la ciutadania en aquestes festes. Des de principis de desembre fins que acaba la programació de Nadal, els usuaris d’Instagram que ho desitgen poden concursar compartint a les xarxes una fotografia que il·lustri les festes a la ciutat amb l’etiqueta #Viulallum. El volum de participació del concurs d’enguany ha estat major que l’any passat i ha superat les 450 fotografies.

Durant l’acte d’avui, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha felicitat les premiades i els ha agraït la seva participació al concurs perquè, segons ha dit, “sense la il•lusió i la col•laboració dels gironins i les gironines la iniciativa no tindria cap sentit”. Madrenas també ha posat en relleu l’objectiu del concurs, que vol “crear vincles entre la ciutadania i les festes de Nadal a la ciutat”.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)