Notícies i comunicats

23/02/2018

S'apropa la 22a edició del Cicle d'Audiovisuals de Muntanya i Aventura del GEiEG

Les projeccions tindran lloc als Cinemes OCine de Girona, de l'1 de març al 5 d'abril a les 20 h.

Font: Ajuntament de Girona

La tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs; el president del Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG), Francesc Cayuela, i l’esportista i protagonista de l’audiovisual Girona a Tòquio, Míriam Comas, han presentat aquest matí una nova edició del Cicle d’Audiovisuals de Muntanya i Aventura del GEiEG, que se celebrarà de l’1 de març al 5 d’abril als cinemes OCine de Girona, a les 20 h

Cada dijous del mes de març tindrà lloc una projecció relacionada amb el món de la muntanya i l’aventura. El cicle començarà el proper dijous 1 de març amb la projecció Aneto, la història d’un temps. El dijous 8 de març serà el torn de 30 anys en la vertical, de Daniel Andrada. De Girona a Tòquio, protagonitzada per Míriam Comas i Paula Codony, serà la tercera projecció, el dia 15 de març. El dia 22 de març serà el torn del documental d’Alex Txikon, Everest, un reto sobrehumano. El dia 5 d’abril, després de Setmana Santa, es clourà el cicle amb la projecció de les pel•lícules guanyadores del cicle BBVA de Cinema de Muntanya: Dessine-Moi un Chamois, d’Anne, Erik i Véronique Lapied, i The eyes of god, d’Olaf Obsommer.

La tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, ha volgut destacar que amb aquest cicle es pretén “obrir els ulls al món a través d’uns audiovisuals que manifesten la duresa d’aquestes experiències de superació”.

L’entrada és gratuïta, i els socis del GEiEG tenen la possibilitat de reservar plaça prèviament. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)