Notícies i comunicats

10/04/2013

S'obre la convocatòria Inund'Art 2013

La data límit d'inscripció és el divendres 3 de maig. La 8a trobada i mostra d'art multidisciplinari emergent, Inund'Art, tindrà lloc a Girona del 27 al 30 de juny 2013.

Inund’Art és una plataforma cultural per a la promoció de la creació, la producció i l’exhibició de propostes en l’àmbit de les arts visuals i d’altres disciplines artístiques contemporànies

Inund'Art vol donar sortida i visibilitat a les noves formes d’art i alhora crear un fòrum de reflexió i intercanvi cultural a Girona i les seves comarques. Inund’Art aposta pel compromís amb artistes i col·lectius emergents recolzant projectes d’art interdisciplinari que desenvolupen un discurs propi i innovador en el procés creatiu.

El caràcter de la Mostra és plural; conjuga l’exposició i presentació d’una varietat estilística i disciplinària àmplia i oberta d’obres originals. És un espai de creació i reflexió, on hi tenen cabuda propostes innovadores i de risc, difícils d’ubicar en espais més institucionals de l’art.

Amb la intenció de inundar el panorama cultural de l’entorn en diverses direccions, l’associació inund’Art incideix en els centres de formació i promoció (Escoles d’Art, Universitat, associacions i entitats promotores de l’art) donant suport a la professionalització del sector i fomentant l’intercanvi de informació i recursos. Amb les exposicions i produccions dels projectes premiats a la Mostra i seleccionats a la Convocatòria per Artistes d’Arts Visuals, l’activitat de l’associació continua durant la resta de l’any.

Alhora, Inund’Art obre les comportes dels espais reservats a l’art, ampliant l’àmbit de la mostra amb exposicions i intervencions artístiques en l’espai públic del centre urbà, tot generant un flux d’implicació i diàleg amb el públic no especialitzat.

La 8a trobada i mostra d’art multidisciplinari emergent, Inund’Art, tindrà lloc a Girona del 27 al 30 de juny 2013. Els principals espais públics, ponts i carrers de la ciutat es convertiran en una exposició oberta de totes les arts.

La convocatòria d’artistes ja es oberta i la data límit d’inscripció és el divendres 3 de maig de 2013.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)