Notícies

L'Ajuntament de Girona recull l'opinió dels veïns i veïnes de quatre carrers de la ciutat sobre a quina associació de veïns han de pertànyer
24/11/2018  |  Un total de 53 persones dels carrers dels Cavallers, de la Coma, de Joan Salvat-Papasseit i de Joan Oliver Sallarés han participat en el procés. La majoria ha manifestat la voluntat de formar part de l'associació del barri de Germans Sàbat.
Comencen les obres per cobrir una part de la plaça de Miquel de Palol
16/11/2018  |  Es tracta d'una de les propostes escollides pels veïns i veïnes del barri en els pressupostos participats del 2017.
Girona celebra la tretzena edició de la Nit del Voluntariat
16/11/2018  |  El Pavelló Municipal Girona-Fontajau acollirà avui, un any més, la festa dels voluntaris i voluntàries de les entitats de les comarques gironines.
L'Ajuntament de Girona farà una consulta ciutadana per decidir si quatre carrers de la ciutat pertanyen a Domeny-Taialà o a Germans Sàbat
26/10/2018  |  Un total de 126 persones dels carrers dels Cavallers, de la Coma, de Joan Salvat-Papasseit i de Joan Oliver i Sallarés podran votar per escollir de quin barri volen formar part els propers 23 i 24 de novembre.
L'Ajuntament de Girona obre un nou espai al web municipal per donar visibilitat a les entitats de la ciutat
18/10/2018  |  La pàgina respon a la voluntat de fomentar l'associacionisme i promoure les activitats que organitzen les associacions.

  

Servei de Participació
Veure en el plànol: