PECT ICC

PECT Indústries culturals i creatives de Girona i el seu entorn territorial

El Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) "Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial" és un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona, entitat que també en porta a terme la coordinació administrativa.

L’objectiu del projecte és afavorir un marc de visibilització, vertebració, cooperació i cohesió que impulsi el sector de les Indústries Culturals i Creatives (ICC) perquè esdevingui un dels eixos vertebradors d'especialització econòmica del territori gironí.

A través de les TIC i d’accions d’acompanyament i assessorament, vol impulsar un model innovador per millorar l’organització i la coordinació entre els agents culturals i creatius del territori, facilitar espais i recursos de suport a la creació i exhibició i fomentar la pràctica cultural mitjançant l’arrelament i interès per les produccions artístiques.

Entre 2019 i 2020, l’equip desplegarà les diferents actuacions definides al projecte, en diàleg constant i obert amb el sector cultural i artístic.

El projecte també compta amb la participació de quatre entitats sòcies: la Fundació Privada Escola Universitària ERAM, la Fundació Casa de la Música del Gironès, l’Associació Gironina de Teatre i la Cambra de Comerç de Girona que actuaran com a interlocutors del sector i participaran en la implementació d’algunes actuacions del projecte.

L’equip del PECT està format per:

Laia Alzueta - Directora

Irma Bertran - Coordinació del projecte

Aniol Casadevall - Coordinació de l'àmbit musical

Carlota Gómez - Coordinació de l'àmbit audiovisual

Rafael Sánchez - Coordinació de l'àmbit de les arts escèniques

Flora Bacquelaine - Coordinació transversal dels àmbits artístics

Marc Batallé - Eina TIC

Íngrid Baraut - Comunicació i públics

Maia Kanaan - Banc d'equipaments i xarxa d'espais

Rocío Robles - Prova pilot

Mamen Juan-torres - Suport al projecte

Irene Pujadas - Suport comunicació i públics


L’Oficina de Foment de les Arts se situa provisionalment a la segona planta del Centre Cultural La Mercè a l’espera de la finalització de els obres de l’Antic Cinema Modern.

Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres ens podeu escriure a pecticc@ajgirona.cat o trucar a al telèfon 972 419 008. 

 

 

 

Licitacions