Retransmissió del Ple

 

Ple extraORDINARI: DILLUNS 24 D'octubre, a les 18 h ordre del dia ] 

 

Les sessions plenàries ordinàries són públiques i es fan a 6 de la tarda al Saló de Sessions de l'Ajuntament el segon dilluns de cada mes. També podeu seguir-les a través del perfil de Twitter o amb l'etiqueta #plegirona. El Ple de la corporació està format pel consistori municipal.

Històric de retransmissions

Notícies

La nova Ordenança municipal de serveis funeraris de Girona preveu la lliure elecció de l'empresa funerària
17/10/2016  |  Per primer a la ciutat, la redacció del document ha estat resultat de les aportacions d'un grup de debat i participació ciutadana.
L'Ajuntament de Girona modifica l'Ordenança municipal de civilitat per regular la venda de begudes alcohòliques durant la nit
17/10/2016  |  L'objectiu de la nova proposta és poder fer front a les molèsties que causa als veïns aquesta situació.
L'Ajuntament de Girona manté la congelació d'impostos un any més
14/10/2016  |  Els gironins pagaran el 2017 el mateix que el 2016 per a l'IBI, l'impost sobre vehicles de tracció mecànica, l'ICIO, l'IAE i les plusvàlues. La major part de les taxes tampoc varien respecte els anys anteriors i només hi ha lleus ajustaments per adaptar-se al cost dels serveis.
L'Ajuntament de Girona fomenta els bons hàbits de salut amb la campanya "12 plens, 12 recomanacions"
09/09/2016  |  En cada sessió plenària municipal es lliurarà un fulletó amb suggeriments diversos tant als regidors i regidores com a les persones assistents.