Retransmissió del Ple

 

Ple ORDINARI: DILLUNS 14 DE NOVEMBRE, a les 18 h ordre del dia ] 

 

Les sessions plenàries ordinàries són públiques i es fan a 6 de la tarda al Saló de Sessions de l'Ajuntament el segon dilluns de cada mes. També podeu seguir-les a través del perfil de Twitter o amb l'etiqueta #plegirona. El Ple de la corporació està format pel consistori municipal.

Històric de retransmissions

Notícies

L'Ajuntament de Girona votarà donar suport al referèndum i als ens i electes investigats
11/11/2016  |  Els grups de CiU, ERC-MES i CUP presenten al ple una moció per manifestar el suport al Parlament en la convocatòria d'un referèndum sobre la independència. Proposen que el consistori col·labori en el debat sobre el procés constituent, i denuncien la investigació d'ajuntaments i càrrec electes per part de l'estament judicial.
La nova Ordenança municipal de serveis funeraris de Girona preveu la lliure elecció de l'empresa funerària
17/10/2016  |  Per primer a la ciutat, la redacció del document ha estat resultat de les aportacions d'un grup de debat i participació ciutadana.
L'Ajuntament de Girona modifica l'Ordenança municipal de civilitat per regular la venda de begudes alcohòliques durant la nit
17/10/2016  |  L'objectiu de la nova proposta és poder fer front a les molèsties que causa als veïns aquesta situació.
L'Ajuntament de Girona manté la congelació d'impostos un any més
14/10/2016  |  Els gironins pagaran el 2017 el mateix que el 2016 per a l'IBI, l'impost sobre vehicles de tracció mecànica, l'ICIO, l'IAE i les plusvàlues. La major part de les taxes tampoc varien respecte els anys anteriors i només hi ha lleus ajustaments per adaptar-se al cost dels serveis.