Pressupostos

Pressupostos participats 2018

CONSULTA ALS BARRIS

Vot electrònic
De l'11 al 24 de juny

Durant el mes de febrer, la ciutadania i les entitats veïnals varen fer propostes a realitzar en els barris en el marc dels Pressupostos Participats dels Barris 2018.

I després de les assemblees, els barris han decidit quines actuacions se sotmetran a votació.

Ara totes les persones majors de divuit anys inscrites en el padró del municipi de Girona podeu votar electrònicament fins al 24 de juny amb les credencials de vot que heu rebut a casa. Es tracta d’una clau personal que us permetrà emetre el vot des de qualsevol mitjà tecnològic (telèfon mòbil, tauleta, ordinador...).

Caldrà que entreu a la plataforma de votació electrònica. L’aplicació us demanarà que introduïu el vostre número de document d’identitat (DNI, NIE o passaport) i la contrasenya que trobareu a la credencial de vot i ja podreu veure la papereta de votació virtual que pertany al vostre barri, on podreu triar la proposta desitjada.

En el cas de no disposar de les credencials de vot, hi ha la possibilitat d’obtenir un nou sobre, en aquest cas no nominal, que us permetrà votar. Aquest sobre el podeu recollir al Servei de Participació (4t pis de l’Ajuntament), a l’OIAC de la plaça del Vi o a qualsevol de les oficines d’informació ciutadana als barris, en el seu horari habitual d’obertura, mostrant el vostre document d’identitat.

Fiqueu cullerada al vostre barri i animeu-vos a votar!

Votació electrònica

Notícies

S'inaugura el nou local social del barri de Palau-sacosta
21/06/2018  |  L'espai està ubicat al que era la casa del director i el conserge de la Residència Assistida de Gent Gran de la Creu de Palau. Els veïns i veïnes de la zona hi han destinat l'assignació econòmica dels pressupostos participats dels barris en diferents ocasions.
Comença la recta final de la consulta dels pressupostos participats de barris del 2018
19/06/2018  |  La participació aquest any és superior a la del 2017 i ja han votat més de 3.000 persones.
Noranta projectes se sotmetran a la consulta dels pressupostos participats dels barris del 2018
04/06/2018  |  Les propostes es podran votar de forma telemàtica de l'11 al 24 de juny.
L'Ajuntament de Girona mostrarà en un plànol interactiu l'estat de les obres a la ciutat
03/05/2018  |  Es donarà informació diversa de cada projecte, com l'origen, l'estat, el tipus d'obra, la data d'inici o el pressupost.
Avui dimecres s'inicien les obres d'ampliació de voreres del carrer de Ramon Muntaner
02/05/2018  |  Es tracta d'un dels projectes escollits pels veïns de Sant Narcís en els pressupostos participats dels barris del 2016.
Servei de Participació
Veure en el plànol:

  

Projecte subvencionat l'any 2016 per:

Logotip de la Diputació de Girona