Setmana

Notícies

Girona celebra la Setmana de la Felicitat per sisè any consecutiu
20/03/2019  |  Des d'avui fins al dia 31 de març es portaran a terme una trentena d'activitats sota el lema "Música i felicitat".
La Setmana de la Felicitat torna a Girona amb una trentena d'activitats
16/03/2018  |  Enguany es porta a terme, des d'avui fins al 23 de març, sota el lema "Emocions i felicitat".
La Setmana de la Felicitat torna a Girona per quart any consecutiu
17/03/2017  |  L'Ajuntament de Girona i el CAP Dr. Joan Vilaplana han programat activitats relacionades amb la salut i la felicitat fins al 27 de març al sector de l'Esquerra del Ter.

El 2012 l’Assemblea General de les Nacions Unides proclama el 20 de març “Dia Internacional de la Felicitat” per reconèixer la rellevància de la felicitat i el benestar com a aspiracions universals dels éssers humans i la importància de la seva inclusió en les polítiques dels governs. El regne asiàtic de Bhutan des dels anys 70 mesura els nivells de felicitat dels seus habitants i considera aquest sentiment més important que el producte interior brut.

 

De del 2014, a proposta del CAP Dr. Jona Vilaplana, diferents serveis, associacions i grups del Sector de l’Esquerra del Ter i de Sant Gregori ens hem sumar a aquesta iniciativa inspirats per la recomanació del Dr. Figueres “ser optimista i feliç genera salut”.

 

Aquest projecte comunitari té cada any una temàtica que ens inspira, oferint any rere any diferents perspectives. Al 2014 va ser “Ser optimista i feliç genera salut”, al 2015 “La felicitat és dins teu”, al 2016 “La felicitat i el veïnatge”, al 2017 “La felicitat i les relacions intergeneracionals”, al 2018 "Emocions i felicitat".

 

Aquest 2019 sota el lema “Música i felicitat” et convidem a participar en un seguit d’activitats diverses i gratuïtes amb l’objectiu de millorar els nivells de felicitat.

 

HO ORGANITZA: Ajuntament de Sant Gregori, Biblioteca Antònia Adroher, Càritas Interparroquial de Girona (Projecte ser gran en dignitat), Centre Cívic Ter, Centre Joan Sunyer, EAP Taialà, Escola de Domeny, Escola de Taialà, Institut Carles Rahola, Llar Oxalis (Llars Amistat), Projecte Àmbar, SBAS Taialà.

HI PARTICIPA: Albert Cuevas, Alejandro Pérez Torres, Àlex Muller, Alexandre Teixidor, Amics de l'Ofici de Viure, Àngel Daban, Associació de Pensionistes i Jubilats Taialà, Associació Qsina, Associació Basket Beat, Associació Mmm'agrada, Associació de Veïns Germans Sabat, Biblioteca Martí i Pol, Cafeteria l'Hort, AV de Domeny, Pla de Domeny i Taialà, Caixa de Trons Girona, Casal Sant Grau, Celler de Can Roca, Centre Obert de Taialà, Centre d’Acolida OIKIA, Companyia Homenots, Cooperativa Argos, Consorci de Sant Gregori, Coral Multicultural del Ter, Coral Salvadora Catà, Dani Alonso, Eduard Canimes, Eneida Ruscalleda, Escola Agustí Gifre, Escola Bressol Els Escarlets, Escola de Música St Gregori, Escola de Música Moderna de Girona, Escola Bressol La Baldufa, Escola de Filosofia el Pou, Espai de la Dona, Espai Jove Cal Bolet, Eulalia Ferràndiz, FAVIBC i AV Fontajau 1-7, Farmàcia Corretger-Bovis, Farmàcia Dolors Brunsó, Farmàcia Elisabet Folch Rubau, Farmàcia Frigola-Campassol, Farmàcia Laura Ibáñez Aviñó, Farmàcia Nebot, GMCash, Grup Volunter, Grup Happy de l’Escola de Música de Sant Gregori, Happy Jazz Band, Gospelians de Girona, Grup de Cant Casal de la Gent Gran Taialà, Grup Habaneres Montilivi, Grup d’Intercanvi de Labors, Institut Vall de Llémena, Isabel Piñeiro, Jardí Artístic, Jazz Band Escola de Música de Sant Gregori, Joan Riera, Jonathan Pinto, Josep Mª Carbó Teigeiro, Josep Roca, Jordi Homs, La Salt D'olot, Latania taller de creació, Lluis González Trio, M.Àngels Nadal, Mifas, Multicapacitats, Paxofon, Projecte Enfamilia't, Punt de Trobada Jove Taialà, Restaurant Girum, Risavi, Swing Cookies, Tània Robledo, Ume Uniço Musical-Eiximenis, Verónica Torres Culebrada, Xevi Compte i diverses persones voluntàries de l’Esquerra del Ter.

Programa d'activitats