Setmana

El 2012 l’Assemblea General de les Nacions Unides proclama el 20 de març “Dia Internacional de la Felicitat” per reconèixer la rellevància de la felicitat i el benestar com a aspiracions universals dels éssers humans i la importància de la seva inclusió en les polítiques dels governs. El regne asiàtic de Bhutan des dels anys 70 mesura els nivells de felicitat dels seus habitants i considera aquest sentiment més important que el producte interior brut.

 

De del 2014, a proposta del CAP Dr. Jona Vilaplana, diferents serveis, associacions i grups del Sector de l’Esquerra del Ter i de Sant Gregori ens hem sumar a aquesta iniciativa inspirats per la recomanació del Dr. Figueres “ser optimista i feliç genera salut”.

 

Aquest projecte comunitari té cada any una temàtica que ens inspira, oferint any rere any diferents perspectives. Al 2014 va ser “Ser optimista i feliç genera salut”, al 2015 “La felicitat és dins teu”, al 2016 “La felicitat i el veïnatge”, al 2017 “La felicitat i les relacions intergeneracionals”.

 

Aquest 2018 sota el lema “Emocions i felicitat”et convidem a participar en un seguit d’activitats diverses i gratuïtes amb l’objectiu de millorar els nivells de felicitat.

 

HO ORGANITZA: Ajuntament de Sant Gregori, AV de Domeny, Pla de Domeny i Taialà, Biblioteca Antònia Adroher, Càritas Interparroquial de Girona (Projecte ser gran en dignitat), Centre Cívic Ter, Centre Joan Sunyer, EAP Taialà, Escola de Domeny, Escola de Taialà, Institut Carles Rahola, Llar Oxalis (Llars Amistat), Projecte Àmbar, SBAS Taialà

HI PARTICIPA: Àngel Daban, Associació Contaminando Sonrisas, Associació de Pensionistes i Jubilats de Taialà, Axial, Biblioteca Martí i Pol, Carme Martínez, Casal Sant Grau, Celler de Can Roca, Centre Obert de Taialà, Centre de Fisioteràpia Girona, Centre d’Acolida OIKIA, Cooperativa Argos, EMPSA, Escola Agustí Gifre, Escola Bressol Els Escarlets, Escola Bressol La Baldufa, Escola de Filosofia el Pou, Esfèric Arquitectura i Fusca, Espai Jove Cal Bolet, Espai de la Dona, FAVIBC i AV Fontajau 1-7, Farmàcia Corretger-Bovis, Farmàcia Dolors Brunsó, Farmàcia Elisabet Folch Rubau, Farmàcia Frigola-Campassol, Farmàcia Laura Ibáñez Aviñó, Farmàcia Nebot, Fina, Fundació Privada Vipassana, Fundació Sèlvas, Gospelians de Girona, Grup d’Intercanvi de Labors, Imma Cairò, Institut Vall de Llémena, Lídia Saavedra, Montse Feliu, M. Isabel Cots, Pastisseria Jorma, Productora la Sànchez, Projecte Volunter,Punt de Trobada Jove Taialà, Restaurant Girum, Roser Massegur, Sandra González, Sílvia Martínez.

Programa d'activitats