Servei

  

  

  

  

Logotip SMO certificació de qualitat Aenor

Orientació professional

Punt d’Acollida

Si vens al Servei Municipal d’Ocupació t’atendrem de manera personalitzada. Et podem facilitar informació sobre el mercat laboral, assessorament per a la recerca de feina i et podem recomanar recursos i programes que poden ser del teu interès.

Horari
Dilluns, dimecres i dijous
De 9:00 a 13:30h.

No cal demanar cita prèvia, s’atén per ordre d’arribada.

 

Connecta’t

Si no disposes de competències informàtiques bàsiques, pots participar en els tallers d’iniciació digital per a la recerca de feina. Aprendràs a utilitzar les eines principals per a la recerca de feina mitjançant Internet, tant a través de portals com mitjançant aplicacions mòbils.

Horari
Tallers mensuals
Dimarts i divendres
De 9:30 a 11:30h.

Inscripcions Connecta't

Punt de Feina

Si disposes de competències digitals bàsiques, en aquests espais podràs buscar feina mitjançant Internet, i et facilitarem informació, assessorament i suport tècnic per ajudar-te a multiplicar les teves opcions laborals.

Horari
Dimecres i divendres
D’11:30 a 13:30h.

Horari Güell Espai Jove (16-29 anys)
Dimarts de 10:00 a 13:00h.

No cal demanar cita prèvia.

 

Orientació laboral, acompanyament i suport a la inserció

Si vius a Girona o Salt i necessites una atenció personalitzada i més continuada per a la recerca de feina, et podem donar suport en la definició i desenvolupament del teu itinerari formatiu i laboral. T’ajudem a definir els teus objectius professionals, dissenyem conjuntament un full de ruta que contempli les actuacions a dur a terme, i t’oferim acompanyament i seguiment durant les primeres fases del teu itinerari.

Renda
Garantida
Ciutadania

Inscripcions RGC