Servei

  

  

  

  

Logotip SMO certificació de qualitat Aenor

Coneix l'SMO

El Servei Municipal d’Ocupació és un servei municipalitzat de gestió directa adscrit a l’Àrea de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local, Turisme i Ocupació de l’Ajuntament de Girona, amb l’objectiu de dissenyar i desenvolupar projectes de formació i inserció laboral a nivell local.

Oferim un servei integral a les persones en matèria d’ocupació i formació per al treball, mitjançant l’articulació i optimització de les polítiques actives d’ocupació desplegades al territori.

Apliquem una metodologia sistemàtica de concertació amb els agents socials i econòmics, d’acostament a la realitat de les empreses i d’atenció personalitzada del col·lectiu de persones en situació d’atur.

Garantim una atenció personalitzada i de qualitat, prioritzem l’accés al treball de les persones que estan allunyades dels circuits laborals normalitzats i lluitem contra la precarització del treball de joves i dones mitjançant la qualificació professional i la promoció de mesures que facin possible la igualtat real entre gèneres.

Missió [+]

Valors [+]

Servei Municipal d'Ocupació (SMO)
 • Àrea de què depèn:

  Àrea de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local, Turisme i Ocupació

 • Adreça:

  C. Narcís Xifra i Masmitjà, 43
  17005 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 249 360

 • Horari:

  Dilluns a divendres, de 9 a 14 h
  Dilluns i dimecres, de 16 a 18.30 h

  Agost 2019: tancat del 5 al 25 i les tardes

 • A/e:
 • Web:
Veure en el plànol: