Servei

  

  

  

  

Logotip SMO certificació de qualitat Aenor

Punt de Feina

Imatge del punt de feina de l'SMO

El Punt de Feina és un espai que el Servei Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Girona posa a disposició de les persones per facilitar la recerca activa de feina. Aquest servei ofereix informació, assessorament i orientació laboral amb l’objectiu de proporcionar les eines i els recursos necessaris per facilitar la incorporació i/o reincorporació de les persones al món laboral.

Què s’hi pot fer?

Usar l’ordinador amb accés a Internet de manera gratuïta per a temes relacionats amb la formació i/o la recerca de feina.

Consultar les ofertes de treball que es gestionen des del Servei Municipal d’Ocupació a través del portal de Feina Activa i inscriure-s’hi.

Consultar l’oferta pública d’ocupació.  

Cercar informació de cursos del Servei Municipal d’Ocupació i d’altres entitats, i preinscriure-s’hi.  

Assessorar-se sobre la utilització de recursos informàtics aplicats a la recerca de feina: correu, Internet, borses de treball, recerca d’informació, etc.

Consultar la premsa local.  

Demanar assessorament sobre models de currículums, cartes de presentació i el procés de recerca de feina en general (proves psicotècniques, entrevistes de selecció, altes a borses de treball, etc.).

De la mateixa manera, programem cursos d’informàtica bàsica, destinats a aquelles persones que necessiten millorar les seves competències digitals, i cursos monogràfics per a la recerca de feina en què es tracten temàtiques més especialitzades com màrqueting personal, xarxes socials, gestió del temps, autoconfiança, mercat de treball a Girona, entre d’altres.

Programació del primer semestre:

El Punt de Feina està obert els dilluns, dimecres i divendres d'11.30 a 13.30 h.

Inscripcions en línia als cursos i tallers del SMO

  

Servei Municipal d'Ocupació (SMO)
Veure en el plànol:

Suport i col·laboració:

Logo Empresa i Ocupació de la Generalitat    Logo SOC    Ministerio de Empleo y seguridad social    Logo Fons social europeu