Servei

  

  

  

  

Logotip SMO certificació de qualitat Aenor

 

Notícies

Onze joves inicien un contracte en pràctiques de sis mesos a l'Ajuntament de Girona
01/12/2017  |  El Servei d'Ocupació de Catalunya ha atorgat al consistori 121.000 euros en el marc de la subvenció destinada a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.
L'Ajuntament de Girona aposta per la inserció laboral del col·lectiu de majors de 30 anys i reedita el programa 30Plus
29/11/2017  |  L'any passat van participar en la iniciativa 60 persones, que van formalitzar contractes de treball en 37 empreses de Girona i l'àrea urbana. En aquesta segona edició es podran beneficiar del projecte un total de 40 persones.
L'Ajuntament de Girona i el Col·legi de Mediadors d'Assegurances signen un conveni de col·laboració per incentivar la inserció laboral al sector de les assegurances
14/06/2017  |  La primera tinenta d'alcaldia, Sílvia Paneque, posa en relleu que el conveni és per la millora de la qualificació i la inserció laboral des del Servei Municipal d'Ocupació.
L'Ajuntament de Girona signa dos convenis de col·laboració amb CCOO i UGT
25/05/2017  |  La primera tinent d'alcaldia, Sílvia Paneque, signa amb els Secretaris Generals d'UGT i CCOO, Xavier Casas i Bartomeu Compte, convenis de col·laboració per enfortir els Drets Socials i Laborals dels gironins i gironines.
El projecte SMO als Barris facilita la inserció laboral proporcionant eines per accedir al mercat de treball a través de la proximitat
04/04/2017  |  L'objectiu del programa, que ja està actiu, és millorar l'atenció i l'assessorament per a la recerca de feina amb un servei personalitzat i de proximitat.

Incidències

Tancament d'equipaments públics amb motiu de les Eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre

Amb motiu de les eleccions, alguns espais públics romandran tancats com a tals perquè seran la seu de col·legis electorals aquest dia. Els dos dies previs estaran oberts però totes les activitats programades quedaran anul·lades.

Inscripcions en línia als cursos i tallers del SMO
Formació en Xarxa

Projectes singulars 

Programa de Garantia Juvenils  per a joves de 16 a 29 anys

  

  

Agenda
 

Suport i col·laboració:

Logo Empresa i Ocupació de la Generalitat    Logo SOC    Ministerio de Empleo y seguridad social    Logo Fons social europeu