Agenda
 

Notícies

La veïna de Girona Carmen Piferrer Madrenas fa cent anys
28/08/2018  |  El regidor de Cooperació de l'Ajuntament de Girona, Cristóbal Sánchez, l'ha visitada aquest matí per felicitar-la en nom del consistori i de la ciutat.
L'Ajuntament de Girona dona la benvinguda als infants sahrauís que passaran l'estiu a la ciutat
16/07/2018  |  Uns 30 nens i nenes dels campaments de refugiats de la daira de Farsia s'estaran dos mesos amb famílies gironines.
Girona acollirà una trentena d'infants sahrauís aquest estiu
04/07/2018  |  Un total de 29 nens i nenes dels campaments de refugiats de la daira de Farsia s'estaran dos mesos amb famílies gironines.
Servei de Solidaritat i Cooperació
 • Àrea de què depèn:

  Àrea de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació, Seguretat i Cooperació
  Regidoria delegada de Cooperació

 • Adreça:

  ESPAI DE SOLIDARITAT
  c. Mestre Francesc Civil, 3
  17005 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 010 250

 • A/e:
 • Web:
Veure en el plànol:

Logotip del Consell Municipal de Solidaritat i cooperació

El Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació de Girona és un òrgan de participació ciutadana que té com a objectiu principal facilitar, promoure i donar suport a les actuacions i els projectes relacionats directament o indirecta amb la cooperació i la solidaritat internacional, així com estendre aquests valors entre la ciutadania de Girona.

Més informació

Campanya Periodistes per la Pau - DENIP 2017

Campanya Periodistes per la Pau, organitzada conjuntament per la Coordinadora d'ONG Solidàries, i els Ajuntaments de Girona i Figueres en el marc de la campanya del Dia Escolar de la NoViolència i la Pau (DENIP) 2017.

Acte de cloenda de la campanya "Periodistes per la Pau". Dia Escolar de la No-Violència i la Pau 2017

Vídeo-notícia de la cloenda de la campanya "Periodistes per la Pau", que va tenir lloc el passat dilluns 30 de gener de 2017 i on van participar uns 1.200 nens i nenes de 12 centres educatius de Girona.

23a Diada de Cooperació Solidària

Girona celebra la 23a Diada de Cooperació Solidària de la ciutat, que actua com a acte de cloenda de diferents activitats realitzades durant el curs per les escoles de la ciutat. Enguany hi han participat l'Escola Doctor Masmitjà i l'Escola Migdia, i han treballat entorn de la temàtica de l'aigua com a dret humà.

Cedre