Concurs de fotografia solidària

El termini per a la presentació de les fotografies serà de vint dies a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria del concurs de Fotografia Solidària en el Butlletí Oficial de la Província de Girona.

La fotografia guanyadora serà utilitzada per fer la difusió de la Convocatòria de Subvencions a projectes de cooperació al desenvolupament en l’àmbit internacional i projectes d’educació per al desenvolupament i sensibilització de l’any 2017. No obstant, amb aquest concurs es pretén alhora promoure la sensibilització entorn de la problemàtica de la pobresa i de les desigualtats entre la ciutadania de Girona.

Més informació

Notícies

Taula rodona: cooperació en salut mental i drogodependència, destí Bluefields
16/02/2017  |  El dijous 16 de Febrer de 2017, a les 13 h, a la Sala d'actes de la Facultat d'Infermeria de la Universitat de Girona.
El Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació de Girona se suma a la campanya Casa Nostra Casa Vostra
15/02/2017  |  La ciutat de Girona al llarg dels anys ha demostrat el seu compromís amb les persones refugiades i el seu treball de suport.
La 9a edició de la Cantata per la Pau aplega 39 instituts de secundària de Girona i comarques
03/02/2017  |  Les sessions obertes al públic seran demà, a les 18 h i a les 20 h, al Teatre Municipal.
Servei de Solidaritat i Cooperació
 • Àrea de què depèn:

  Àrea de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació i Cooperació
  Regidoria delegada de Cooperació

 • Adreça:

  ESPAI DE SOLIDARITAT
  c. Mestre Francesc Civil, 3
  17005 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 010 250

 • A/e:
 • Web:
Veure en el plànol:

Logotip del Consell Municipal de Solidaritat i cooperació

El Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació de Girona és un òrgan de participació ciutadana que té com a objectiu principal facilitar, promoure i donar suport a les actuacions i els projectes relacionats directament o indirecta amb la cooperació i la solidaritat internacional, així com estendre aquests valors entre la ciutadania de Girona.

Més informació

Campanya Periodistes per la Pau - DENIP 2017

Campanya Periodistes per la Pau, organitzada conjuntament per la Coordinadora d'ONG Solidàries, i els Ajuntaments de Girona i Figueres en el marc de la campanya del Dia Escolar de la NoViolència i la Pau (DENIP) 2017.

Dia Escolar de la No-Violència i la Pau [2016]

El 30 de gener és el Dia Escolar de la No Violència i la Pau i per aquest motiu es van organitzar diverses activitats a la ciutat de Girona al voltant de la cultura de pau. Aquests actes van incloure propostes com la campanya escolar "Construïm la pau" el 29 de gener al Parc del Migdia, la vuitena edició de la Cantata per la Pau UAP 16! al Teatre Municipal, conferències, exposicions, projeccions de cinema o visites guiades, entre d'altres.

22a Diada de Cooperació Solidària

I tu, d'on ets? I tu com vius? Condicions de vida i migracions. Amb la participació de les escoles Doctor Masmitjà i Migdia de Girona.

Cedre