Ajuts a projectes de solidaritat i cooperació

L'any 2016 el termini de presentació és l'1 d'abril

Objectius:

L’Ajuntament de Girona vol destinar fons de cooperació a projectes solidaris realitzats per entitats de Girona, utilitzant criteris de transparència i coherència amb els principis del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació.

Amb aquest objectiu es promou una convocatòria de subvencions en règim de concurrència competititva, per l’any 2016 amb dues línies d’ajuts:

 un per a projectes de cooperació al desenvolupament en l’àmbit internacional
 una altre per a projectes d’educació per al desenvolupament i sensibilització

Destinataris:

Entitats sense ànim de lucre de solidaritat i cooperació de la ciutat de Girona. Aquelles entitats ciutadanes que, tot i no tenir com a objectiu la cooperació, es plantegen el treball de la solidaritat.

Presentació de sol·licituds

Les sol·licituds s’adreçaran a l’alcalde de la ciutat de Girona i es presentaran preferentment en el Registre General de l’Ajuntament de Girona en els impresos normalitzats que estaran a disposició dels sol·licitants a les oficines d’Informació Ciutadana i en aquesta pàgina web. També es podran presentar a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Girona i per qualsevol dels mitjans previstos per la normativa vigent en matèria de règim jurídic i procediment administratiu de les administracions públiques.

El termini de presentació de les sol·licituds i de la documentació necessària serà fins el dia 1 d’abril de 2016. 

Servei de Solidaritat i Cooperació
 • Àrea de què depèn:

  Àrea de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació i Cooperació
  Regidoria delegada de Cooperació

 • Adreça:

  ESPAI DE SOLIDARITAT
  c. Mestre Francesc Civil, 3
  17005 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 010 250

 • A/e:
 • Web:
Veure en el plànol:

Logotip del Consell Municipal de Solidaritat i cooperació

El Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació de Girona és un òrgan de participació ciutadana que té com a objectiu principal facilitar, promoure i donar suport a les actuacions i els projectes relacionats directament o indirecta amb la cooperació i la solidaritat internacional, així com estendre aquests valors entre la ciutadania de Girona.

Més informació

Dia Escolar de la No-Violència i la Pau [2016]

El 30 de gener és el Dia Escolar de la No Violència i la Pau i per aquest motiu es van organitzar diverses activitats a la ciutat de Girona al voltant de la cultura de pau. Aquests actes van incloure propostes com la campanya escolar "Construïm la pau" el 29 de gener al Parc del Migdia, la vuitena edició de la Cantata per la Pau UAP 16! al Teatre Municipal, conferències, exposicions, projeccions de cinema o visites guiades, entre d'altres.

22a Diada de Cooperació Solidària

I tu, d'on ets? I tu com vius? Condicions de vida i migracions. Amb la participació de les escoles Doctor Masmitjà i Migdia de Girona.

Cedre