Sostenibilitat

Notícies

L'Ajuntament de Girona crea les Taules de Neteja de Barri
30/09/2015  |  L'objectiu d'aquest nou instrument és fer un seguiment de les necessitats de neteja i salubritat als barris i guanyar eficàcia per resoldre les incidències.
Comencen els treballs de neteja i de restauració de la vegetació de ribera de l'illa del Pont de l'Aigua al riu Ter
02/09/2015  |  L'actuació consisteix en un desbrossat selectiu i una plantada d'arbres autòctons de ribera.
L'Ajuntament de Girona licita el sistema automàtic de mesura de la planta de valorització energètica de residus de Campdorà
28/08/2015  |  Aquesta licitació, pressupostada en 700.000 euros, és la primera del procés de modernització de les instal·lacions, que suposarà una inversió final de 27,3 milions d'euros.
S'investiga la causa de la mort d'una trentena d'ànecs a la Devesa i al riu Ter la darrera setmana
27/08/2015  |  Tècnics de l'Ajuntament de Girona i dels Agents Rurals estan col·laborant per aclarir els motius d'aquest fet i estan actuant de manera preventiva per evitar-ne nous episodis. El 2008, any en què hi va haver també un estiu molt càlid i sec, va tenir lloc un episodi similar.
L'Ajuntament de Girona retirarà les dues xarxes per a peixos instal·lades a l'Onyar
21/08/2015  |  L'actuació es podrà portar a terme perquè les pluges de les darreres setmanes han fet créixer el cabal del riu i han millorat la qualitat de l'aigua. Des de la seva instal·lació, el nombre d'exemplars desapareguts s'ha reduït dràsticament i s'ha assolit l'objectiu de zero morts durant diversos dies.

Destaquem

Girona + Neta

Incidències

Avís informatiu sobre la xinxa de la malva (Pyrrhocoris apterus)

L'Ajuntament us informa que la xinxa de la malva no es considera una plaga i no causa danys a les persones ni a la vegetació.

Regidoria de Sostenibilitat
Veure en el plànol: