Sostenibilitat

Notícies

Carme Ruscalleda, Miguel Ángel Moratinos i Federico Mayor Zaragoza participaran a la 10a edició de la fira EcoSí
19/05/2015  |  L'ecologia, la sostenibilitat i la salut són els eixos principals d'una mostra que s'estructura en sis sectors i que tindrà lloc del 12 al 14 de juny al Palau de Fires de Girona.
L'Ajuntament torna a oferir a la ciutadania la possibilitat de realitzar mesures del camp electromagnètic als domicilis particulars
12/05/2015  |  L'Ajuntament de Girona, a través de la Regidoria de Sostenibilitat i Atenció Ciutadana, ofereix a la ciutadania la possibilitat de mesurar el camp electromagnètic de radiofreqüència en domicilis particulars, fins al 30 de juny de 2015.
Aquesta primavera s'han alliberat 70 exemplars de tortuga d'estany al riu Ter criats en captivitat amb l'objectiu de recuperar aquesta espècie amenaçada
07/05/2015  |  En els reforçaments, previstos en el projecte LIFE Potamo Fauna, s'hi ha sumat aquest dimecres un grup d'escolars de l'Institut Santa Eugènia de Girona.
L'Ajuntament de Girona s'ha adherit a la campanya "Let's Clean Up Europe", que se celebra a Europa els propers dies 8, 9 i 10 de maig de 2015
05/05/2015  |  Aquest esdeveniment consisteix en realitzar accions de neteja en espais naturals del nostre entorn per part dels ciutadans.
Un estudi de l'OCU posiciona Girona com un de les ciutats més netes de l'Estat
29/04/2015  |  L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) fa un estudi cada quatre anys per valorar la neteja de 60 ciutats espanyols.

Destaquem

Girona + Neta

Incidències

Avís informatiu sobre la xinxa de la malva (Pyrrhocoris apterus)

L'Ajuntament us informa que la xinxa de la malva no es considera una plaga i no causa danys a les persones ni a la vegetació.

Regidoria de Sostenibilitat i Atenció Ciutadana
Veure en el plànol: