Sostenibilitat

Notícies

L'Ajuntament de Girona instal·la un punt informatiu al carrer sobre la recollida selectiva de residus de Barri Vell i Mercadal
29/04/2016  |  Ahir i avui s'ha ubicat a la Rambla un espai per recordar la importància del reciclatge i des del qual s'entreguen bosses i cubells de recollida domiciliària.
L'Ajuntament de Girona aconsegueix reduir un terç el preu dels serveis funeraris a la ciutat
27/04/2016  |  L'objectiu del consistori és que la ciutadania pugui gaudir d'un servei bàsic, mínim i digne al mínim cost possible. L'empresa que actualment presta els serveis a la ciutat, Mémora, es farà càrrec també del 100% de les despeses funeràries en el cas de persones en situació de vulnerabilitat o solitud.
Comencen les actuacions per convertir el vial perimetral de la Devesa en una plataforma de sauló destinada al passeig i a la pràctica de l'esport
12/04/2016  |  Es tracta d'una de les accions principals previstes en el marc del Pla de Xoc del parc.
Joves europeus participen en un intercanvi a Girona que denuncia les males pràctiques ambientals
23/03/2016  |  Els participants realitzen una mostra final que combina dansa i percussió el proper dissabte 26 de març a les 17 h a la plaça de la Independència.

Destaquem

Girona + Neta

Incidències

Avís informatiu sobre la xinxa de la malva (Pyrrhocoris apterus)

L'Ajuntament us informa que la xinxa de la malva no es considera una plaga i no causa danys a les persones ni a la vegetació.

Sostenibilitat
Veure en el plànol: