Sostenibilitat

Notícies

L'Ajuntament de Girona licita el sistema automàtic de mesura de la planta de valorització energètica de residus de Campdorà
28/08/2015  |  Aquesta licitació, pressupostada en 700.000 euros, és la primera del procés de modernització de les instal·lacions, que suposarà una inversió final de 27,3 milions d'euros. Les ofertes es poden presentar fins al 21 de setembre i el termini màxim previst per al subministrament i instal·lació dels equips és de 12 mesos.
S'investiga la causa de la mort d'una trentena d'ànecs a la Devesa i al riu Ter la darrera setmana
27/08/2015  |  Tècnics de l'Ajuntament de Girona i dels Agents Rurals estan col·laborant per aclarir els motius d'aquest fet i estan actuant de manera preventiva per evitar-ne nous episodis. El 2008, any en què hi va haver també un estiu molt càlid i sec, va tenir lloc un episodi similar.
L'Ajuntament de Girona retirarà les dues xarxes per a peixos instal·lades a l'Onyar
21/08/2015  |  L'actuació es podrà portar a terme perquè les pluges de les darreres setmanes han fet créixer el cabal del riu i han millorat la qualitat de l'aigua. Des de la seva instal·lació, el nombre d'exemplars desapareguts s'ha reduït dràsticament i s'ha assolit l'objectiu de zero morts durant diversos dies.
L'Ajuntament de Girona taparà un centenar d'escocells buits que no es poden replantar
17/08/2015  |  Es tracta d'espais que no compleixen els criteris vigents de distància amb fanals o façanes o que representen un obstacle a la via pública. L'actuació, que té un cost de 15.000 euros, anirà seguida de la reposició de 400 arbres nous en aquells escocells considerats aptes.
Girona és el municipi de Catalunya de més de 50.000 habitants que fa millor la recollida selectiva de residus
02/07/2015  |  L'Agència Catalana de Residus va donar a conèixer ahir les dades estadístiques de residus municipals del 2014 i va guardonar la ciutat en un acte de reconeixement.

Destaquem

Girona + Neta

Incidències

Afectacions obres frontissa Santa Eugènia

A partir de divendres 19 de juny

Avís informatiu sobre la xinxa de la malva (Pyrrhocoris apterus)

L'Ajuntament us informa que la xinxa de la malva no es considera una plaga i no causa danys a les persones ni a la vegetació.

Regidoria de Sostenibilitat
Veure en el plànol: