Sostenibilitat

Aigua

 

La nostra vida diària es fa difícil d'imaginar sense aigua i aquest recurs tan preuat és escàs al planeta. Només el 3% de tota l'aigua és dolça i, d'aquesta, el 20% és aigua subterrània, el 79% està emmagatzemada en forma de gel i només l'1% és l'aigua dels rius i llacs.

Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter

La societat d'economia mixta "Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter, SA" gestiona el servei d'abastament d'aigua potable d'aquests municipis des de 1993 i el servei municipal de sanejament de la ciutat de Girona, des de 1997.

Dins l'apartat de serveis als clients del seu web podreu trobar la informació sobre quines dades i documentació li calen per a qualsevol contractació o modificació contractual amb el nostre servei.

Per avaries a les canonades, a la xarxa o en el servei, adreceu-vos a Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter, al carrer dels Ciutadans número 11 de Girona, telèfon 972 201 737.

Per avisos, queixes i denúncies, utilitzeu la Bústia d'Avisos de l'Ajuntament de Girona.

  

Dades de l'aigua de consum i la seva potabilització

La xarxa pública subministra aigua al 99,5% de la ciutadania de Girona i al 89% de les activitats industrials. Els pous abasten la resta de les necessitats. L'empresa mixta Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter, de la qual l'Ajuntament de Girona té un 14% de capital, gestiona aquesta xarxa.

Les tarifes consten d'una quota fixa més un bloc de consum. Hi ha tres blocs de consum domèstic mensual (fins a 6 m3, entre 6 i 12 m3 i superior a 12 m3) i un sol bloc de consum industrial. Podeu obtenir-ne més detall a l'apartat de Serveis al Client d'Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter.

Acontinuació us mostrem tot un seguit d'enllaços interesants: L'indicador de la qualitat de l'aigua de consum i el de l'aigua dels aqüífers.

També podeu consultar el resultat de les anàlisis de la xarxa de subministrament pública al web d'Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter, apartat Laboratori.

Si voleu conèixer dades generals de Catalunya com la qualitat i la quantitat de l'aigua o tenir informació específica sobre inundabilitat, podeu consultar l'apartat de Consulta de dades del web de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA).

Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter
 • Què gestiona l'empresa?:

  Empresa mixta encarregada del Servei Municipal d'Abastament d'Aigua Potable.

 • Adreça:

  C. Ciutadans, 11
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 201 737

 • A/e:
 • Web:
 • Horari:

  De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h
  Dimecres de 17 a 19 h

  Estiu : Del 16 de juny al 30 de setembre
  Només matins.

Veure en el plànol: